RitReg
Terug naar homeInloggen
Account

Account verwijderen

Je kunt je RitReg-account en al je gegevens op elk moment zelf verwijderen. Dat kan in de app of hieronder op de website.

In de app

  1. Open de RitReg-app en ga naar Instellingen.
  2. Tik op Account verwijderen.
  3. Bevestig dat je je account wilt verwijderen.

Op de website

Log in met je RitReg-account en verwijder je account hieronder. Je hebt de app daarvoor niet nodig.

Even kijken of je bent ingelogd…

Wat we verwijderen

  • Je account: naam, e-mailadres en wachtwoord.
  • Al je ritten, inclusief routes, adressen, kilometerstanden en het wijzigingslog.
  • Je voertuigen en opgeslagen adressen.
  • Je PDF-gegevens, zoals naam en werkgever.
  • De gegevens over je abonnement die we bij je account bewaren.

Deze gegevens worden direct uit onze database gewist. Uit onze back-ups verdwijnen ze uiterlijk 30 dagen later. Dat kan niet ongedaan worden gemaakt.

Wat we wel bewaren: facturen en betaalgegevens, omdat de wet ons verplicht die 7 jaar te bewaren. Technische logbestanden worden na maximaal 90 dagen gewist. Zie ook de privacyverklaring.

Heb je je rittenregistratie nog nodig voor je werkgever of de Belastingdienst? Download dan eerst een PDF en bewaar die zelf.

Je abonnement stopt hiermee niet

Een abonnement via Google Play loopt door, ook als je je account verwijdert. Zeg het daarom apart op in de Google Play Store: Profiel > Betalingen en abonnementen > Abonnementen > RitReg > Opzeggen, of via play.google.com/store/account/subscriptions.

Lukt het niet?

Kun je niet meer inloggen, mail dan naar privacy@ritreg.app vanaf het e-mailadres van je account. We verwijderen je account dan binnen 30 dagen en laten je weten wanneer het klaar is.

RitRegEen product van LiLo Apps
KvK 81252447
Algemene voorwaardenPrivacyverklaringAccount verwijderensupport@ritreg.appInloggen
© 2026 LiLo Apps. Alle rechten voorbehouden.